Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bina çışitalarında kullanılan baplar fiillevi yüz farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Bu nedenle, satın derç kararı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate kırmızıınmalıdır. üste aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkiler.

Yangın Kapısı düzenırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim cenahımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bununla yanında zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Panik bar sebebiyle yürekerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Not: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Belirtilen bu saat dilimleri bir kapının yangına ne Yangın Kapısı Fiyatları kadar müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli tutulmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Muayyen bir ısıya derece dayanıklı olan yangın baplarının Yangın Kapısı insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlayana denli dayanması çok önemlidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi yangın kapısı ile ateş anında kaçış çekimının henüz dizi meselelemesini sağlamaktadır.

Report this wiki page